Swarte Os 6, Swarte Os 8 en Swarte Os 10 zijn ambachtelijke speciaalbieren met alcoholpercentages van respectievelijk 6%, 8% en 10%. Swarte Os 6 is amberkleurig, moutig en fris op basis van zorgvuldig gekozen mout- en hopsoorten. Swarte Os 8 is een stevig blond bier met een vleugje koriander dat zorgt voor een versterkt aroma met een klein zuurtje in de afdronk. Swarte Os 10 is gebrouwen op basis van drie soorten gerst, Schots gist, Iers mos en Middeleeuws oerzoet (niet geraffineerde rietsuiker).
Vanaf november 2018 werden twee Barrel Editions aan het assortiment van Swarte Os toegevoegd. De Edition 1 (10 %) heeft zes maanden gerijpt op een Schots Bowmore whiskyvat (since 1779), de Edition 2 (6%) is een licht bier dat drie maanden heeft gerijpt op een eiken Bowmore vat. Medio oktober 2019 werd een licht blond bier op de markt gebracht met een alcoholpromillage van circa 4%. Dit lichte blonde bier (Soester Blond) werd eind 2019 vergezeld door het Soester Donker, een kruidig, moutig bier (6% alcohol).
Medio juni 2020 komt de Soester IPA op de markt. Een blonde Indian Pale Ale met een mooie, karakteristieke bitterheid. Een frisse dronk voor de zomer van 2020.
Recepten voor Swarte Os worden ontwikkeld en in kleine hoeveelheden gebrouwen in de ambachtelijke microbouwerij aan het historische Soester Kerkpad, waar tussen 1600 en 1800 diverse herbergen waren gevestigd en op kleine schaal bier werd gebrouwen. Voor grotere brouwen is een samenwerking aangegaan met een brouwerij in de regio. Voordat een bier definitief op de markt wordt gebracht, zijn er diverse proefavonden en brouwsessies aan het Kerkpad aan vooraf gegaan. Een proces van fijnslijpen, de juiste balans vinden en uiteindelijk een bier creёren waar we trots op zijn.